torsdag 1 september 2011

buzzador o vanish

är ni inte medlemmar i buzzador tycker jag ni ska söka dit...för kolla här vad jag ska testa!!! vanish o här kommer det verkligen att få ett rejält test!!! herregud gräsfläckar o jordfläckar o allt annat oidentifierat smuts ;-) har just nu första testet i tvättmaskinen vita strumpor som sonen sprungit i på gräsmattan = jordfläckar och beige chinos med gräsfläckar , ska tillägga att jag tvättade dessa strumpor o chinos häromdagen med klorin , men icke....så nu är det upp till bevis vanish ;-)
och jag har fotat plaggen innan men jag tänker lägga ut före o efterbilder
går ni på buzzador och anmäler erat intresse så skriv gärna att det är jag som tipsat er , mitt användarnamn där är " bittan70"
jag har förut testat bla. dove duschtvål , flux , pedigree hundfoder . m.m....
och det är gratis att vara med...

men jag fick inte bara en massa grejer till mig själv utan jag har några provpåsar att dela ut.....och jag tänkte faktiskt lotta ut 3 st. till mina bloggbesökare ;-)
och för att vara med i utlottningen så behöver du bara skriva nått i detta inlägget och om du är pysslare vill jag gärna ha tips på en sida med bra mallar antingen för roliga kortvikningar eller andra braåha mallar , och om du anmäler dig till buzzador så glöm inte att skriva att det är jag som har tipsat ;-)

ni har till nästa söndag den 11/9 kl. 18:00 på er .

2 kommentarer:

 1. Hejsan, Jag är vansinnigt nyfiken på hur det gick med tvätten!!!
  Är det så bra som det ser ut på reklamen ?
  /Hege

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Är gärna med i utlottningen:)
  Är oxå nyfiken på om den verkligen är så bra;)
  Här kommer en sida med lite smått och gott.
  Synes imorgon!

  http://fruarnalilja.se/tag/kortvikningar/

  Kram Pernilla

  SvaraRadera